Well, well, här kommer ett kort, men efterlängtat referat från matchen mellan,

PUSHERS - Gole/Majorna = 6-0 (3-0) onsd.27/4.

Hampus gjorde en efterlängtad comeback i målet.

Ensam på topp Pierre K.

Avbytare Martin S, Olof L, A.Tullborg, Nikki S.

Varning till Johan J.

Målen
5 min. 1-0 Jompa ass. Andreas.
22 min. 2-0 Jompa ass. William
38 min. 3-0 Jompa ass. Erik A.
66 min. 4-0 Andreas T. ass. Jompa
67 min. 5-0 Jocke B. ass. Pierre K.
86 min. 6-0 Erik A. utan ass.?

PUSHERS var riktigt laddade innan match, och med Hampus tillbaka i målet så blev försvarsspelet mycket säkrare, dessutom hade Johan placerats på sin rätta plats, riktigt duktig.
Wiliam gjorde också comeback med den äran.

PUSHERS inledde mycket förtroendegivande, höll bollen föredömligt inom laget, få chansbollar framåt, mycket rull och det gav utdelning direkt.
Efter bara tre min. gör deras målvakt en mycket bra räddning till hörna som Johan nickade i stolpen.
Två min. senare rinner Jompa igenom, målvakten kommer ut för att möta honom, hinner inte, tar tag i Jompa (gult kort), som springer vidare och ur riktigt dålig vinkel, -någon cm. från kortlinjen slår han in ledningsmålet med vänstern.
Gole/Majornas försvar var rätt stabbiga och osnabba (utom en), deras nr.16 var tvungen att fälla Pierre som var på väg igenom. Det kändes som vi var klart bättre än dem. De stack upp ibland och deras nr.17 Hawal var en kvick rackare, men var alltför ensam och fick väldigt få vettiga bollar att jobba på.
PUSHERS skapade 6 hörnor första 30 min. de flesta bra slagna, oftast kalabalik i deras försvar.
2-0 kom på en h.hörna två i varje lag gick på samma boll plus deras målvakt, en i högen var Jompa som "axlade" in bollen i en tuff kamp.
Nu bytte de målvakt, nr16 C. Hahne - den varnade ställde sig i mål

Den nye målisen fick mycket att göra omgående.
På en hörna kom Johan farandes och skyfflade bollen över ribban från nära håll.
1 28:e min. sköt Erik W. en frispark från ca. 35 m. i underdelen av ribban och ned på mållinjen och ut.
Nordlund - vårt orakel, tyckte den studsade innanför mållinjen, flera av oss hade samma synpunkt... Nåväl, 3-0 kom 38e min. Erik slår en för lång passning efter v.kanten, vem springer på den hopplösa passningen, jo Jompa, målvakten trodde han hade gott om tid, men se han visste inte om Jompas mållukt, Jompa forsade förbi honom, själv trodde jag inte att han skulle hinna upp bollen innan kortlinjen, men Jompa hann, och som han slog bollen i mål, ännu sämre läge än hans första. Vi jublade på linjen och förstod att vi var nära vår första TRE-poängare.
Pierre gjorde en elegant dribblingsräd, sköt i burgaveln, det fanns passningsmöjligheter, men alla gladdes åt prestationen.
PUSHERS första halvlek var bland det bästa jag sett på länge, allt från försvaret till anfall. Bra snack, täckte upp för varandra och kyliga med bollen.
Andra halvleken blev lite avslagen, men vi saknade verkligen inte chanser till till att utöka målskörden. Tullborg fick göra sitt första mål på många år i PUSHERS, Jompa lobbsköt alt.passade till Tullborg som fick TVÅ chanser, där visade han sin vilja, ett riktigt kämpamål. Han hade en kanonchans strax innan, efter en elegant nedtagning drog på ett skott som gick till inkast...

PUSHERS malde på, och minuten senare Visade Borén samma inställning efter ett pass. från Pierre, bollen skulle bara in, själv hamnade också inne i målet.
Jompa var igenom -lite väl självisk, liksom Pierre gick de på egna försök till avslut, då det fanns flera lagkamrater som var bättre placerade. Men vad gjorde det denna härliga afton.
Sista målet var en PRAKTPÄRLA från Erik A. som erövrade bollen av deras försvarare, avancerade och vid straffområdeslinjen, drog på en kanon som inte ens Hampus hade tagit.

Nåväl, segern var hur rättvis som helst, de hade en målchans, en värdeelöst slagen straff.
Själva hade vi massor av chanser, men att göra SEX mål känns VÄLDIGT BRA!

Till sist top-3, som känns ännu svårare då många var så bra, men jag försöker ändå, det finns säkert de som tycker annorlunda, men jag skriver ju...

TRE poäng till Jompa
TVÅ poäng till William C.
EN poäng till Petter J.
Men Johan, Erik A, Andreas kunde lika gärna fått poängen.

Något som var både roligt och härligt att se, var att avbytarna fick så mycket speltid.
Laget såg väldigt starkt ut, hoppas att ALLA kan mot Fiskebäck nästa match.
En eloge till Dalla som kom undan läggningen av sin son, tittade istället ned till andra halvlek och avstod att se Real Madrid- Barcelona på tv.

Måste ändå till slut nämna vad vi har i bakfickan av spelare, nu när vi ändå spelar så bra.